Vlasni sistem BVZ
si hr de en
KUPNJA I NAČIN PLAČANJA


Samopouzdanje, uspjeh i kvalitetniji život


S velikim zadovoljstvom vas izvještavamo, da smo uspjeli u dogovoru sa vlastnikom tvornice koji je ujedno i vlastnik patenta Vlasnih sistema, pored povoljne ponude (znatno niže cijene) za područje Hrvatske i Slovenije, omogućiti i plaćanje u dvije rate. Prvi obrok (50 % cjelokupnog iznosa) plaća se kod narudžbe te uzimanja kalupa i uzorka kose, dok se ostatak plaća na dan primanja vašeg Vlasnog sistema.

Cijena Vlasnog sistema u Americi iznosi od 2.000 ( za djelomični) do 7.000 US dolara (za cijeli sistem). U Hrvatskoj i Sloveniji su cijene prilagođene našim okolnostima tako da ima Vlasni sistem cijenu od 840 EUR nadalje.

Mi smo ponosni, da smo jedina tvrtka na području Europe koja u tu iznimno povoljnu cijenu nudimo slijedeče:

Individualnu konzultaciju u privatnom i diskretnom prostoru sa našim profesionalnim osobljem. Konzultaciju če voditi osoba koja je sama izgubila kosu i nosi Vlasni sistem ili netko od kojeg je neko iz familije izgubio kosu.

Strokovno i individualno formiranje frizure kod namještanja Vlasnog sistema - bez ikakve žurbe - tu smo samo za vas.

Pružanje besplatnih savjeta telefonom u vezi održavanja od osobe koja sama nosi Vlasni sistem i poznaje razlike između vlasulja i Vlasnih sistema.

Rok isporuke iznosi obično 3 mjeseca od dana uzimanja kalupa.

Zašto ne bi opet nesmetano uživali na suncu, jedrenju, na vjetru, plivanju ... bez straha da Vama vlasulja ili vlasni uložak ispadne sa glave - i da svi primjete područja ćelavosti ? Zar nije več krajne vrijeme za promjenu ?

Molimo Vas, da se za konzultaciju najavite na telefon 00386 31 444 868 ili 00386 31 302 367, čime možemo garantirati privatnost posjete. Kod vaše posjete mi čemo vama posvetiti svu potrebnu pažnju i bit čemo u prilici, da vama odgovorimo na vaša pitanja u vezi ispadanja kose i čelavosti.

Za sve stranke sa područja Hrvatske imamo posebno obavijest - od 01. 10. 2017 nemamo više franšizera - znači ovlaštenog frizerskog salona - na području čitave Hrvatske. Na žalost se saloni nisu pokazali dovoljno profesionalnim da bi održali licenciju Franšiznih partnera.

Ukoliko želite više informacija nas možete pozvati na naš broj telefona 00385 99 224 8090. Naša stručna (i educirana) suradnica ) če Vas ( ukoliko imamo vaš broj telefona ) nazvati i odgovorit na vaša pitanja i uzeti narudžbe original proizvoda.

Priuštite sebi najbolje – jer vama to i pripada.


Hair systems, Natural hair line, Hair genesis studio, Fi Potencial d.o.o., Komenskega 1, 4000 Kranj, Slovenia
Phone 00386 4 5329 664 Fax 00386 4 5329 665 Mobile 00386 31 444 868 e-mail: info@hair-system.com