Vlasni sistem BVZ
si hr de en
PRAVNO ZAŠTITENO IME VLASNI SISTEM


Ime Vlasni sistem smo prvi počeli upotrebljivati u 2002 godini. Dr. Špela Šeme je sama usavršila franšizu iz Hollywooda za koju tvrtka Villa Splendissima d.o.o. plača godišnju taksu za korištenje toga imena. Proizvodjač iz Hollywooda je jedini koji ima više od 30 godina iskustva u filmskoj branši i kod njega traže pomoč vodeči glumci i pjevači iz pop industrije te koristi kosu najbolje kvalitete - Virgin European Hair - znači kosu Europskog podrijekla nikada hemijski tretiranu.


Franšiza važi za područje čitave Europe - a taj teritorij obuhvača i Hrvatsku, zemlje bivše Jugoslavije te Australiju.


Franšiza znači da su svi postupci, obuka -edukacija pojedinaca koji vrše posao sa Vlasnim sistemima - znači od vodenja razgovora, uzimanja kalupa, znači sve do momenta kada klijentu zarumene lica od sreće - usklađeni sa normativima koje stranke koje kupe Vlasni sistem i očekuju.


Jedino Villa Splendissima d.o.o. je sve od 2002 ulagala u proboj te registrovane marke u Hrvatskoj, dala sadržaj televizijskim kučama - RTL-u te mnogim magazinima koji su pisali o Vlasnim sistemima.


Usrećili smo mnoge pojedince, djeci koje pate od Alopecije smo čak davali Vlasne sisteme besplatno ili sa znatnim popustom, educirali smo roditelje i davali stručne savjete po školama ili vrtičima o vezi ponašanja okoline prema osobama koje su izgubile kosu zbog Alopecije ili zbog kemoterapija.


Iz jednostavnog razloga zaštite klijenata smo u 2008 odlučili za pravnu zaštitu tog imena. Več te godine smo počeli primječivati, da neki prodavači jeftinih vlasulja pokušavaju koristiti naš Trademark i prodavati osobama, koje pate zbog Alopecije odnosno gubitka kose zbog kermoterapije i traže vrhunski proizvod, nekvalitetne perike iz neke jeftine kineske ili indijske kose pod imenom Vlasni sistem.


U 2009 smo konačno dobili registraciju tog imena, koje štiti koristnike koji žele kupiti najbolji proizvod na tržištu od kupnje neke perike sa nekvalitetnom kosom koja bi koristila ime Vlasni sistem.


Žao nama je slušati osobe iz Zadra, Zagreba, Osijeka ili Vukovara, koji težko skupe novac da nabave vrhunski proizvod, da su na kraju razočarani nad Vlasnim sistemom, kojeg nisu kupili kod nas ili kod našeg franšizera u Splitu. Naravno - jer su kupili neku vlasulju od salona koje nemaju edukaciju, potrebno znanje za savjetovanje osobama koje pate zbog gubitka kose a i da ne pričamo od kvaliteti neke vlasulje koju posle stave ( za velike novce ) na glavu.

Žig - Trademark - registracije imena Vlasni sistem koji važi za čitavo područje RH.

Hair systems, Natural hair line, Hair genesis studio, Fi Potencial d.o.o., Komenskega 1, 4000 Kranj, Slovenia
Phone 00386 4 5329 664 Fax 00386 4 5329 665 Mobile 00386 31 444 868 e-mail: info@hair-system.com