Vlasni sistem BVZ
si hr de en
iTECH SPREJ - ZA SVIJEŽ IZGLED LICA I SJAJ KOSE

Sprej, koji otklanja umoran izgled vaše kože i vrača sjaj vašoj kosi!


FUNKCIJE ENERGETSKOG SPREJA
• Poseban filtar pretvara vodu iz vodovoda u energetsku vodu, koja ima pH između 3.5 in 5.0, što je idealna kiselost za kožu i kosu.
• Prskanjem po kosi u momentu omekšate lomljivu, suhu kosu i dodate joj sjaj i vratite život. Takođe popravlja oštećenu kosu i produžava opstojnost boje kose, tako da ne svijetli tako brzo zbog atmosferskih uticaja.
• Sprejanje kožu značajno i VIDLJIVO omekša, očvrsti, osvježi i očisti.
• Nježni vonj granula pruža ugodan, osvježavajući miris.
• Granule s vitaminom C dovode koži hranljive tvari.
Gdje i kako se upotrebljiva iTech sprej?
Vodu poprskajte po koži in kosi. U momentu kada poprskate energetsku vodu po koži odmah primijetite povećanje mekoće kože! Poprskajte sprej po kosi in primijetit čete poboljšanu teksturu kose! Osobito se preporuča za njegu obojene kose – za održavanje zdravlja kose i duže trajnosti boje.

Kako iTech djeluje?
Poseban energetski filtar pretvara normalnu vodu iz vodovoda u »energetsku vodu«.
Kada normalna voda iz vodovoda prelazi preko posebnog filtra počne proces odstranjivanja elemenata koji su uzrok za tvrdu vodu. Ti elementi se nadomjeste sa ionima hidrogena, koji naprave vodu mekšu.
Razumijevanje izraza pH vode
Ph (engleski »potential of hydrogen«), odnosno stupanj hidrogena je mjera za kiselost ili alkalnost otopina. Niži je pH, kiselija je otopina. Kisele otopine imaju svoje prednosti, što se tiče kose in kože. Kosi izglade oštećenu vrhnju plast kose! Kada je kosa već istrošena ili oštećena, se otvara ko storž i vrhnja plast nije više glatka, što se vidi u gubitku sjaja – svjetlost se ljepše odbija od glatkih površina. Kompaktna vrhnja plast kose znači sjajnu kosu! Isto tako se kosa sa zatvorenom povrhnjicom puno lakše njeguje sa ostalim produktima, kao što su šamponi, koji se u tom slućaju lakše operu sa kose.

Kisele tvari isto tako sprječavaju oštećivanje vrhnice kose i sa time pojavljanje čvorova na kosi. Kosa tako dobije pozitivan električki naboj, što napravi spojeve izmedju atoma hidrogena puno čvršće. To doprinosi pružnosti kose i njezinoj većoj gibljivosti.

Kisele tvari na koži pojačaju njezinu kapacitetu za uzimanje hranljivih tvari iz produkta za osobnu njegu – naročito iz hidratantnih krema.

Koji su slojevi u filtru?
Od dole prema gore:
- sa srebrom prevučeno aktivno uglje (uhvati preostali klor in nečistoće u vodi)
- aroma i vitamin C (funkcija: aromaterapija, čišćenje i učvršćivanje kože)
- sloj za izmjenu iona ( mijenja koncentrirani kalcij i magnezij u vodi za ione hidrogena, što promjeni vodu iz vodovoda u „energetsku vodu“)
- hranljive tvari za kožu i kosu (naprave kosu i kožu sjajne, mekane i svilene)
Efektivnost se dokazala i sa znanstvenim metodama.
Sigurnost i korektnu izvedbu sistema filtriranja vode u iTech produktu je testirao KOTRIC (Korea Testing and Research Institute for Chemical Industry), uz pomoč testa za iritiranje oči, kože in kožne osjetljivosti. Produkt se već uspješno prodaje u Americi, Francuskoj, Austriji, Sloveniji i od sada i u Hrvatskoj.


Cijena i isporuka

Najveći sprej od 380 mL preporučujemo za profesionalnu upotrebu, (u salonima, fitnes studijima…), sprej od 105 mL je preporučljiv za osobnu upotrebu – cijena 100 EUR a najmanji sa 13 mL ima cijenu od 70 EUR i preporučuje se kao MUST HAVE artikl – mali sprej za u diskoteku ili za na put (za u torbicu).


iTECH energetski sprej možete naručiti putem telefona ili interneta. Rok isporuke ( ukoliko je proizvod na zalihi ) do vaše adrese je obično 3 – 5 dana. Ukoliko proizvod nije na raspolaganju Vas o tome obavestimo i naručujemo ga prvom prilikom.Amerikanci ga vole - i u najboljim beauty magazinima ima odličnih ocijenaU slučaju da Vama šaljemo proizvod iz Slovenije izvan EU ( Hrvatska, SiCG, BiH ) ta je cijena za 16 % niza ( 105 mL za 84 EUR a 13 mL za 58,80 EUR ). Troškovi poštarine – do Vaše adrese - su 10 EUR.


Daljnja prodaja

Tvrtkama i obrtima registriranim za daljnju prodaju odobravamo dodatan popust.

Priuštite si osvježavajuću svježinu i zaštite svoju kožu i kosu.
Hair systems, Natural hair line, Hair genesis studio, Fi Potencial d.o.o., Komenskega 1, 4000 Kranj, Slovenia
Phone 00386 4 5329 664 Fax 00386 4 5329 665 Mobile 00386 31 444 868 e-mail: info@hair-system.com