Vlasni sistem BVZ
si hr de en
DERM MATCH - SAKRIJE ĆELAVOST/RIJETKU I TANKU KOSURijetka i tanka kosa ? Manja područja ćelavosti ?Imamo rješenje ! DermMatch – vrhunski proizvod, koji sakrije sve te nedostatke i vrati bogat izgled Vašoj kosi.


DermMatch su već prije 15-tak godina počeli preporučivati kirurzi nakon transplantacija kose za sakrivanje vidljivih posledica transplantacije ( ožiljaka ).
Danas je DermMatch najprodavaniji proizvod u svojoj kategoriji.Preporučuju ga AHLA, dermatolozi i estetski hirurzi nakon transplantacija koseDermMatch je 100 % siguran, nema štetnih hemikalija iili ostalih štetnih tvari a preporučuju ga kirurzi nakon transplantacije kose i dermatolozi kod slijedećih slučajeva:
ispadanje kose na manjim područjima
kod pojave vidljivog vlasišta ( jako rijetka kosa )
kod jako rijetke ili tanke kose.DermMatch garantira uspijeh i promijeni Vaš izgled. Tanka kosa dobije s kremom gustoću i postane čvršća, nježna krema prekrije vidljivo vlasište .. pogledajte rezultat na donjoj slici.


Plivanje, znojenje i češljanje nisu više trauma. DermMatch ostane na glavi i kod plivanja.


DermMatch sakrije vidljiva područja golog vlasišta i lijepo se uklopi sa bojom Vaše kose. Uvjereni smo da ćete pronaći odgovarajuću boju. Na raspolaganju Vama stoji 8 boja: bijela, platinum blonde, svijetlo smeđa, srednje smeđa, tamno smeđa, crvena, srebrna i crna.

DermMatch je izrađen iz prirodnih sastojaka koje njeguju Vaše vlasište, a boje su bezopasne i nemaju štetno djelovanje na zdravlje pojedinaca.


Nanošenje DermMatch-a je jednostavno. Kremu nanosite pomoću vlažnog kozmetičkog štapića - aplikatora - kojeg dobijete u kompletu. Četkom prođete kroz kosu tako da rasporedite kremu po kosi. Sačekajte koju minutu, da se kosa osuši te ponovo prođite ćetkom kroz kosu tako da dobije kosa pravi volumen. Rezultat će Vas oduševiti ! Vaša kosa će imati super izgled !

DermMatch ostane na glavi sve dok ga ne isprete šamponom. Znojenje, češljanje i zabava uz vodu nisu više trauma.

U kompletu dobijete DermMatch, kozmetički štapič (aplikator ) i Upute za upotrebu. Jedino što Vama još treba je kvalitetna četka od veprove dlake ili kombinacije veprove dlake i najlona – a i te možete naručiti kod nas.Veća je izrađena od veprove dlake - a manja od kombinacije najlona i veprove dlakeVašu pošiljku DermMatch-a dobijate za 340 KN i troškove poštarine u iznosu 35 KN – znači ukupno 375 KN. Cijena je ista kao i u Europi ( mozda cak i za koju KN nizam). Plačanje je po predračunu, a rok dostave je obično nekoliko ( 3 – 5 ) radnih dana nakon plačanja

Hair systems, Natural hair line, Hair genesis studio, Fi Potencial d.o.o., Komenskega 1, 4000 Kranj, Slovenia
Phone 00386 4 5329 664 Fax 00386 4 5329 665 Mobile 00386 31 444 868 e-mail: info@hair-system.com